Det siger andre om Stine Lemming

Det er ingen hemmelighed at noget der kan skabe tryghed og præge vores valg, er når vi bliver anbefalet noget af andre.                                                                           På denne side, kan du læse om det andre siger om mig, Stine Lemming, Familielivet i fokus og den vejledning og ikke mindst de resultater der er opnået gennem vejledningen fra mig.

Har du modtaget vejledning fra mig, er du til hver en tid velkommen til at sende mig en besked, så andre kan læse hvad du siger og mener.                                       Jeg tager i mod og takker ydmygt for respons!

 

En aflastnings mor skrev til mig, ” Du er jo en stor inspirationskilde som man både som pædagog og menneske kan lære meget af. Du har de krøllede men også fuldstændig jordnære svar på en udfordring man som familie kan stå overfor.”

 

På LinkedIn modtog jeg en ”Anmodning om følgeskab” fra Jesper Juul (.com). Jeg skrev til ham, taknemlig og nysgerrig på, hvorfor han ønsker at vi skal være forbundet… Her er et lille uddrag af hans svar, til mig ”Jeg … forsøger at kontakte mennesker, som jeg har et fagligt fællesskab med. Du er en af dem og lad os se, hvad fremtiden byder på.”

 

Har modtaget denne besked fra en forælder; “Kære Stine. Hvor er det bare fantastisk at du deler ud med glæde af alt din erfaring. Du er en fantastisk pædagog og vejleder og jeg har altid kunne stole på dig og din erfaring. Efter mange års samarbejde med dig omkring mine 3 sensitive børn, kan jeg kun bakke op om dit job. Det giver rigtig god mening til os forældre eller enlige mødre i en stresset hverdag eller med børn med udfordringer. Er slet ikke i tvivl om at dem der har modet til at turde erkende at der kunne bruges proff, vejledning får den bedste, mest omsorgsfulde og kyndige hjælp. Tak for dine helt fantastisk opdateringer. Kh Sanne”

 

Et par forældre skrev, efter to timers vejledning; “Ja der er fremgang og også lidt mere roligt. Vi har fået vores dejlige E tilbage og hun har det rigtig godt og er en glad pige. Vi skal stadig lære hver dag, men har fokus på det og som forældrer taler vi daglig om vores familie og hvad vi kan gøre anderledes eller bedre. Vi nævner ofte dig og siger, ligesom Stine lærte os. Specielt det med at stå fast og være en mur fremfor en madras.

Konflikterne er der nu i normalt antal, hvis man Kan sige det sådan. Emma spørger ofte om grænser og vi giver hende det på bedste vis Så endnu engang TAK Stine, for sin hjælp som satte uendelig mange positive ringe i vandet, i vores lille familie

Jeg læser ofte dine super gode statusser, og finder ofte noget brugbart

Mange knus fra os, M&J”

 

 

“Kære Stine

Tusind tak for en rigtig god snak 🙂

Jeg synes jeg har fået en klarhed over hvor vi kan sætte ind og meget klare anvisninger på hvordan vi gør.

Jeg føler mig vejledt, men også anerkend, tak 🙂

Nu glæder jeg mig til at afprøve det og jeg tror på det 🙂

Endnu engang tak for at forstyrrer os 🙂

R”