Hvordan opdrager jeg mit barn uden trusler og belønning?

Trusler… Belønning… Eller ??? Jeg tror vi er mange, forældre, der kender til følelsen af frustration, afmagt og irritation til op over begge øre, når vi gang på gang har bedt vores børn høre efter, hjælpe med…, rette ind og bare opføre sig ordentligt! Måske har flere af os hørt og selv sige, ”Hvis du ikke kommer nu, så kører jeg uden dig og så kan du sove i børnehaven” eller ”Hvis du ikke vil hjælpe mig med at dække bord, så tror jeg også jeg stopper med at vaske dit tøj”… En anden dag lyder det måske mere sådan her, ”Hvis du går med hunden, så lover jeg du får noget lækkert med i madpakken i morgen” eller ”Hvis du falder hurtigt i søvn i aften, så er der en overraskelse til dig i morgen”… Og måske hjælper det for en stund! Gad vide hvad vi lærer vores børn, ved på den måde at slynge om os med trusler og belønninger… Og hvad kan vi egentlig gøre i stedet??? Hvis du vil have konkret og specifik vejledning, kan du kontakte mig. Du kan også starte med at kigge nærmere under enkle fif og gode råd!

by Familielivet i fokus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *