Jeg tror på, at der over tid, opstår konflikter i alle familier!!!

Og at jo før vi, som forældre, erkender behovet for en hjælpende hånd, råd og vejledning, fra en udenforstående jo før vil den enkelte og familielivet generelt atter trives og være på ret køl.

-Jeg tilbyder netop denne pædagogiske støttende vejledning til alle familier.

Med en anerkendende, mentaliserende og ressourcefokuseret tilgang, vil jeg lytte til den enkelte families – eller måske blot mors eller fars – udfordringer og bekymringer, i forhold til det at være forældre i dagens Danmark!

Med udgangspunkt i min faglighed, teoretiske viden, praksiserfaring og min personlig-private erfaring tilbyder jeg vejledning, som vil ruste forældre til at, være der for deres børn, når de har aller mest brug for det og til at tage kampen op og samle nye kræfter, til at håndtere de konflikter – store som små – der opstår i hverdagen.

Du kan her læse om hvem jeg er personligt og privat. Jeg kommer ind på, hvad der har været med til at præge mig til, at jeg i dag arbejder som familievejleder.

Du kan også læse om hvad jeg har af uddannelse og erhvervserfaring, som kvalificerer mig til at vejlede forældre, i dagens Danmark.