Måske spørger du dig selv, hvem det egentlig er der søger råd og vejledning hos Familielivet i fokus. Og svaret er enkelt, Det er;

Forældre der venter barn…1., 2. eller 3.
Forældre der har barn/børn sammen og er sammen.
Forældre der har barn/børn sammen og ikke er sammen.
Forældre der har dine, mine og måske også vores børn sammen.
Forældre der har brug for professionel støtte, sparring og vejledning ifm. skilsmisse.
Forældre der er udfordret i samarbejdet med det offentlige og kan have brug for sparring.
Forældre der har brug for, at deres barn/børn får talt med en professionel om noget uforløst.
Forældre der ønsker at deres unge menneske kan tale med en ‘uvildig’ voksen.
Bedsteforældre og andre der er tæt relateret til en familie.

Altså er det personer der lever med familielivet i fokus - Helt almindelige typiske forældre, som vælger at tage ansvar og ikke mindst tager sig selv, familiens yngste og familiens generelle trivsel alvorligt.

Det er forældre, som tør og vælger at sætte ord på den sårbarhed og frustration mange af os kender og som tror på at, det kan blive bedre.

Det er forældre, som ser, oplever og lytter til deres unge menneskers sårbarhed og derved vurderer, at det vil være hensigtsmæssigt, at det unge menneske har en uvildig voksen at tale med, om det der kan være svært. Det kan fx være stress, spiseforstyrrelser, mobning, skolevægring, (præstations og social)angst og meget andet.

Det er forældre som smiler og får aha-oplevelser, når de blandt andet hører mig sige 
“DET DU HAR FOKUS PÅ, FÅR DU MERE AF” eller 
“GRÆSSET ER GRØNNEST, DER HVOR DU VANDER DET”.

Ud over at vejlede forældrepar hvor det er opdragelsen der er i centrum, vejledes også forældre som har brug for lidt ekstra fokus på parforholdet og dermed kærligheden og vigtigheden af, som forældre, at ‘stå stærke sammen’. 
Der er også forældre, som har beslutte at skulle leve hver for sig, der kontakter mig (sammen eller hver for sig), med ønsket om en faglig sparringspartner, der kan hjælpe med at bevare barnets/børnenes perspektiv. 

Ønsker du at høre mere om disse ydelser, blive klogere på hvad det vil koste og ikke mindst sammen med mig finde den bedste måde at få mere trivsel ind i din familie, er det eneste det kræver at du kontakter mig.